Indvielse: Iværksætterhotel ’Startup Stevns’ i Hårlev

Date: 11. september 2019
Stevns Kommune indvier det nyindrettede iværksætterhotel ’STARTUP STEVNS’ – i Hårlev den 20. september kl. 12.00.

Her vil Stevns Erhvervsråd fremvise de nye lokaler for alle nysgerrige iværksættere, erhvervsdrivende og andre interesserede. Derudover vil en iværksætterkonsulent fra Stevns Erhvervsråd fortælle om deres tilbud og aktiviteter og der vil være oplæg fra Ernst & Young og Vækstfabrikkerne.

Formand for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme, Mikkel Lundemann Rasmussen udtaler: 

’Det er en stor glæde, at vi i Stevns Kommune nu kan tilbyde vores iværksættere og erhvervsdrivende nogle moderne faciliteter. Det viser, at vi som kommune vil sikre vores erhvervsliv ordentlige og professionelle rammer og dermed skabe forudsætningen for arbejdspladser, velfærd, og måske på sigt et helt nyt væksteventyr her i Stevns Kommune. 

Han tilføjer:

’Stevns Erhvervsråd har ønsket at kunne tilbyde vores iværksættere et kontormiljø her i kommunen. Det ønske har vi indfriet og jeg glæder mig til at følge udviklingen i iværksættermiljøet i de kommende år’.

Borgmester Anette Mortensen og formand for Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme Mikkel Lundemann Rasmussen vil sammen klippe den røde snor til Iværksættehotellet, inden lokalerne åbnes for de fremmødte og der bydes på rundvisning, samt lidt at drikke og spise.

Det bliver Stevns Erhvervsråd, som skal facilitere det nye miljø, og her har man allerede lagt et program for resten af 2020 med en række forskellige aktiviteter, events og tilbud, som Stevns Erhvervsråd vil tilbyde lejerne i det nye iværksættermiljø. 

Program for indvielsen

12.00: Dørene åbner 
12.15: Borgmester Anette Mortensen og Formand for Arbejdsmarked, Erhverv- & Turisme Mikkel Lundemann byder velkommen 
12.30: Snoren klippes og Startup Stevns åbnes
13.00: Stevns Erhvervsråd: Iværksættermiljøet på Stevns 
13.15: Oplæg fra Ernst & Young om iværksætteri 
14.00: Vækstfabrikkerne 
14.30: Rundvisning og afslutning

Fakta

Stevns nye iværksættermiljø ’Startup Stevns’ er åbnes for udlejning fra den 1. oktober. 

Kommunalbestyrelsen afsatte i budget 2019 500.000 kr. til etablering af det moderne kontorfællesskab, som et attraktivt og inspirerende alternativ til hjemmearbejdspladsen. Det nye iværksætterhotel er indrettet i forlængel-se af Hårlev Bibliotek, hvor den gamle Bogbus-garage nu er renoveret og omdannet til et fælleslokale. Lokalet er  på 58 kvadratmeter med plads til 8 personer, samt to enkelkontorer med på 9 og 13 kvadratmeter.

Navn: Startup Stevns
Adresse: Bredgade 1, 4652 Hårlev
Hjemmeside

Kontakt

Mikkel Lundemann Rasmussen
Formand
Arbejdsmarked, Erhverv og Turisme
Mobil: 21 46 89 99
Jesper Yde Knudsen
Iværksætterkonsulent
Stevns Erhvervsråd
Mobil: 21 22 17 65
Jakob Lykke Splidsboel
Erhvervs- og Udviklingskonsulent
Mobil: 21 54 80 46

Sidst opdateret

15.10.2019